top of page

Krijg meer inzicht in jouw drijfveren of gedrag.

Illustratie kracht.png

Kleurenprofielen

Kleurenprofielen volgens My Motivational Insights

Kosten per kleurenprofiel

inclusief coachgesprek van 1,5 tot 2 uur:

€300

My Motivational Insights

Wil jij jezelf en anderen beter begrijpen? Meer inzicht in jouw dieper gelegen drijfveren en motivaties kan je helpen jezelf verder te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen. Aan de hand van een online vragenlijst van 20 minuten worden jouw drijfveren en motivaties gemeten en vertaald in een begrijpelijk rapport. In een coachgesprek wordt er een vertaling van het kleurenprofiel gemaakt naar jouw praktijk.

Young Adult kleurenprofiel

Speciaal voor jongeren vanaf 15 jaar is er de Young Adult kleurenprofiel ontwikkeld. Het profiel helpt om reflecterende gesprekken te voeren over groei en ontwikkeling. Hierdoor krijg je meer inzicht in jouw potentie. Het kleurenprofiel leert je om jouw talenten te herkennen, te gebruiken en te ontdekken hoe ze het beste tot hun recht kunnen komen. Het geeft zelfinzicht, wat nodig is om de eerste stappen te zetten voor jouw persoonlijk leiderschap. Daarbij kan het ondersteunend zijn in het proces rondom studiekeuze.

Naast een loopbaantraject aan de hand van het Koersonderzoek kan er ook een kleurenprofiel ingezet worden. Deze profielen zijn ondersteunend aan de coaching en geven inzicht in bijvoorbeeld jouw drijfveren of gedrag.

Ik ben gekwalificeerd voor het afnemen van diverse kleurenprofielen. 

DISC 

Binnen het DISC-model wordt er een onderscheid gemaakt tussen de DISC gedrag of de DISC drijfveren. Wil je gebruik maken van beide vragenlijsten, dan is er in overleg een gereduceerd tarief mogelijk. 

 

DISC gedrag: een model dat inzicht geeft in jouw gedrag en hoe je overkomt in de communicatie naar anderen. Je sterke kanten en ontwikkelpunten worden weergegeven en je krijgt inzicht in hoe je je effectiviteit kan vergroten. 

 

DISC drijfveren: dit model geeft inzicht in wat jou motiveert, wat je energie geeft en waarvoor jij in actie komt. 

bottom of page